2016. jún 07.

Bemutatkozás

írta: D.T. Vika
Bemutatkozás

Üdvözöllek a NyugiAnyu – stresszmentes családi blogon. Családi a blog több szempontból is. Egyrészről mindennapi családi élethelyzetekről szól, vagyis arról a törekvésről, hogyan próbálunk meg (hangsúlyozom próbálunk) nyugodt, stresszmentes (inkább stressz-csökkentett) családi életet élni. Másrészről családi azért is, mert egy család írja. A bejegyzések elkészítésében segít pszichopedagógus édesapám és a 6 éves lányom is.

dscn3332.jpgEzeket jó, ha tudod rólam! :) Dodan-Takács Viktória vagyok, 2 gyermek édesanyja, szociálpedagógus, egészségnevelő, sportedző, a férjem felesége, a szüleim lánya, kinek a nővére, kinek a húga, és 4 fantasztikus csaj barátnője. Vicuskának születtem, a munkahelyemen Viki vagyok, de a magánéletben már vagy 25 éve Vika. Nem vagyok egy konyha-és házi tündér, nem vagyok időmilliomos, nem tudok egy helyben ücsörögni, a szervezés sem az én asztalom, és nem vagyok túl pontos, se halk. Ezek ellenére BOLDOG vagyok, hiszek a pozitív hozzáállás erejében, a bosszantó apróságok elengedésében, a rossz gondolatok és aggódás legyőzésében, a szépség és jóság felismerésében, a mindennapi mozgásban, a táncban és végül, de nem utolsó sorban, a humorban! Nekem ennyi kell a mindennapok túléléséhez.

 

Takács Péter vagyok, egy hűséges feleség férje, két aranyos unoka nagyapja, három stramm gyerek apja, négy szakma megküzdött gyakorlója, aki megpróbál jó szándékúan ötletelni, hatvanon túl, hetvenkedés elkerülésével.

Mint pszichopedagógus, ill. addiktológiai és természetgyógyász szakember, több évtizedes felnőttképzési, valamint csoportos és egyéni pszichoterápiás gyakorlattal a hátam mögött szívesen és elkötelezetten állok a lányom háta mögött, hogy érzéseit megoszthassa a blogjában.

image-1410027467362-v.jpg

Szólj hozzá

család gyerek stressz gyereknevelés gyermek gyermeknevelés családi élet nyugodt stresszmentes Bemutatkozás